#ChișinăuTALKS: despre mobilierul urban și o eventuală Bienală de Design la Chișinău cu Mihai Stamati

Cel de-al treilea episod #ChișinăuTALKS îl are ca invitat pe designerul urban Mihai Stamati. Dacă nu-l cunoașteți pe Mihai personal, la sigur i-ați văzut lucrările prin Chișinău: băncile de la Biblioteca Națională, OZN-urile de Artcor – astea sunt doar câteva din exemplele cele mai elocvente de mobilier urban creat de el.

Așadar, l-am luat pe Mihai la întrebări despre Chișinău și locurile care-i sunt dragi, ce face un spațiu public cu adevărat îmbietor pentru locuitori, cum e să lucrezi cu primăria și ce și-ar dori să vadă implementat în Chișinău. Am aflat, astfel, ce înseamnă o Bienală de Design și care ar fi efectele sale pe termen lung pentru oraș, de ce duce dorul satului său de baștină Ciutești și dacă e Chișinău orașul în care vrea să locuiască.


Proiectele faine ale lui Mihai Stamati le puteți vedea pe: mikelesta.com

Pregătim și alte episoade interesante, iar până atunci așteptăm cu drag sugestiile și întrebările voastre pentru viitorii experți, cu care vom vorbi tot despre Chișinău. Ne puteți urmări atât de pe pagina de Facebook Save Chișinău sau pe cea de Instagram, cât și pe canalul nostru de YouTube

Interviul este realizat în cadrul proiectului „Save Chișinău – The right to the city”, implementat cu suportul European Endowment for Democracy.

Publicat de Patricia Mihaila